Alef Distribution  promoveaza si distribuie componente, accesorii si sisteme IT destinate atat pietei consumer cat si solutiilor business.

In calitate de unic distribuitor Microsoft ISV Royalty in Romania, Alef Distribution ofera dezvoltatorilor de software un program de parteneriat prin intermediul caruia pot furniza utilizatorilor finali o solutie software completa si competitiva.
 
   
Misiunea Alef Distribution

Misiunea organizatiei este aceea de a deveni prima optiune de achizitii pentru toti partenerii (clienti si furnizori).


  Valorile Alef Distribution. În ce credem noi:
P A R T E N E R I A T

Transmitem încredere prin competență și respectarea promisiunilor. Promovăm o relație win-win: furnizor - distribuitor - reseller - end-user. Susținem dezvoltarea partenerilor noștri punând la dispoziția lor: informații; know-how; resurse.

 
E F I C I E N Ț Ă

Ne organizăm și ne setăm priorități pentru atingerea obiectivelor. Maximizăm rezultatele cu resurse aflate la dispoziție. Optimizăm în permanență resursele pe care le administrăm.

 
D E Z V O L T A R E

Identificăm și propunem noi oportunități de dezvoltare la nivel individual, al companiei și partenerilor. Suntem preocupați de dezvoltarea în carieră, a abililităților și cunoștințelor noastre. Căutăm să facem lucrurile mai bine, să ne implicăm, să oferim soluții. Suntem deschisi la schimbare și urmărim beneficiile acesteia.

 
E X C E L E N Ț Ă

Solicităm și oferim feedback. Depășim mereu așteptările celorlalți. Facem lucrurile mai bine, în fiecare zi, pe activitățile desfășurate. Suntem un model și o sursă de inspirație pentru ceilalți.

 
I N O V A Ț I E

Inovăm continuu pentru a răspunde pieței foarte competitive pe care activăm. Generăm idei despre cum să fim mai buni și le aplicăm cu succes. Ne asumăm riscuri ca să putem excela. Gândim în afara normelor.

 
Alef Distribution
Adresa sediu social si depozit: Popesti Leordeni, Romania, Sos. Oltenitei nr.372, Jud.Ilfov
Adresa punct de lucru: Str. Oltetului Nr. 15, Cladirea Iridium, Sector 2, Bucuresti   
Capital social subscris şi vărsat: 12.753.570 RON
Nr. ORC: J23/1047/2014
CIF RO 29125410
Nr. Registru EEE: RO-2013-10-EEE-1956-I